Heb ik een rijbewijs nodig om op een E-Chopper te rijden?

Om een E-Chopper te besturen heeft u minimaal een geldig bromfietsrijbewijs (AM) nodig. Als u over een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) beschikt, heeft u standaard ook een bromfietsrijbewijs.

Kan ik mijn telefoon opladen tijdens de rit?

Al onze Bikers beschikken over een universele telefoonhouder met laadfunctie. De telefoonhouders op onze Cruisers hebben geen laadfunctie, indien u met één van onze Cruiser op stap gaat is het verstandig te zorgen voor voldoende accu capaciteit (bijvoorbeeld een powerbank).

Hoe snel rijdt de E-Chopper?

Onze E-Choppers zijn voorzien van drie standen. In de hoogste stand rijdt de E-Chopper een snelheid van ongeveer 25km/u.

Moet ik een helm dragen?

Aangezien onze E-Choppers zijn voorzien van een blauw kenteken en daarmee als ‘snorfiets’ worden gezien, is het niet verplicht een helm te dragen.

Moet ik de E-Chopper opladen onderweg?

Onze routes zijn zodanig samengesteld dat deze op 1 lading af te leggen zijn. Onderweg opladen is dus niet nodig. Let op dat als u van de route afwijkt, u terug bent op de start locatie voordat de accu volledig ontladen is.

Hoeveel personen kunnen er op een E-Chopper?

Onze Bikers zijn geschikt voor één persoon. Van de Cruiser kunt u echter gebruik maken met twee personen (max 205kg). Een bijrijder moet minimaal 8 jaar oud zijn, kinderen tot 11 jaar rijden gratis mee.